Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Svítidla, osvětlení

Vyhledávání článků
Tipy na designové stolní lampy

Tipy na designové stolní lampy

vyšlo 22.6.2018

Pokud se nechcete spokojit se stolní lampou pouze jako s funkčním osvětlovacím prvkem, máme pro vás několik tipů na svítidla, která budou ozdobou interiéru, ať už v obývacím pokoji, ložnici, pracovně nebo dětském pokoji. Ideální stolní lampa totiž dokáže plnit funkci estetickou i ryze praktickou.

 
LED reflektory osvětlí okolí domu dokonale a levně

LED reflektory osvětlí okolí domu dokonale a levně

vyšlo 21.6.2018

Hledáte vhodné osvětlení pro venkovní prostory, zahradu, příjezdovou cestu k domu či garáž? Ideálním řešením mohou být LED reflektory. Mají totiž velmi vysokou svítivost a přitom velmi nízkou spotřebu elektrické energie. Díky své robustnosti jsou velmi odolné, což zajišťuje jejich dlouhou životnost.

 
Retro vypínače v hlavní roli

Retro vypínače v hlavní roli

vyšlo 18.4.2018

Retro design v interiéru už dávno nepředstavuje jen styl nábytku nebo kliky s patinou, ale dnes svoji retro roli hrají i domovní vypínače. Jejich specifický vzhled, a dokonce také zvuk z prvorepublikových stěn opět ožil v moderních trendech. Nyní je mnohem blíž, než se může zdát…řada RETRO míří k vám.

 
Jaký vypínač vybrat pro glamour styl nebo elegantní klasiku?

Jaký vypínač vybrat pro glamour styl nebo elegantní klasiku?

vyšlo 22.2.2018

Není úplně samozřejmé, že stavebník věnuje výběru vypínačů stejnou péči jako třeba výběru kuchyňské linky nebo podlahy. Ale přitom je to škoda; vždyť dobře zvolené vypínače nejen splní svou funkci ovládání elektroinstalace, ale podtrhnou styl vybraného typu interiéru. V minulém článku jsme vybírali vypínače pro skandinávský, minimalistický a vintage interiér a nyní se budeme věnovat dalším dvěma stylům: elegantní klasice a glamour a k nim doporučíme i vhodné vypínače. Inspirujte se i pro vaše bydlení!

 
Luxusní designové osvětlení Cinier – světlo jako umělecké dílo

Luxusní designové osvětlení Cinier – světlo jako umělecké dílo

vyšlo 4.2.2018

O osvětlení často uvažujeme pouze jako o funkčním doplňku. Francouzská rodinná firma Cinier však pojala výrobu svých svítidel jako ruční umělecké dílo a výsledkem jsou nástěnná svítidla, lustry a lampy s unikátním designem z prvotřídních materiálů.

 
Exteriérové LED pásky mají mnoho využití, nejen na Vánoce

Exteriérové LED pásky mají mnoho využití, nejen na Vánoce

vyšlo 6.12.2017

Rádi zdobíte svůj dům během vánočních svátků a pak je vám líto romantické osvětlení sundávat? To nemusí, protože LED osvětlení v podobě exteriérových pásek můžete využít celoročně. Možností je opravdu celá řada, nechce se inspirovat.

 
Domovní vypínače Decente a Retro podtrhnou vzhled každého interiéru

Domovní vypínače Decente a Retro podtrhnou vzhled každého interiéru

vyšlo 21.11.2017

Vypínače a zásuvky jsou u stavebníků, unavených z předchozích etap stavby jejich dlouho očekávaného domu, často opomíjenými popelkami. Mnozí sáhnou bez dlouhého přemýšlení po nějakém plastovém vypínači. A je to škoda. Vypínače jsou na očích, používáme je denně, dotýkáme se jich a není tak snadné je vyměnit jako vázičku na stole nebo povlečení v posteli.

 
Dokonalý zvuk z neviditelných reproduktorů

Dokonalý zvuk z neviditelných reproduktorů

vyšlo 15.11.2017

Milujete kvalitní zvuk, ale nechcete mít domov plný repro bedýnek? Právě pro vás stvořila americká společnost Stealth Acoustic úplně neviditelné reproduktory. Dají se snadno zabudovat do zdi nebo do stropu tak, že po nich nezůstane ani památky.

 
Vypínače a trendy roku 2017: vedou přírodní materiály a retro

Vypínače a trendy roku 2017: vedou přírodní materiály a retro

vyšlo 25.7.2017

Stejně jako v jiných oblastech bydlení i vypínače a zásuvky podléhají módě a trendům. Ať už se chystáte na nové bydlení nebo plánujete rekonstrukci, nezapomínejte na vypínače. Trendem jsou čisté linie, přírodní materiály ale také netradiční kombinace a retro. Investice do nových vypínačů přitom nezatíží rozpočet.

 
Chytrá aplikace ukazuje vypínače přímo ve vašem interiéru

Chytrá aplikace ukazuje vypínače přímo ve vašem interiéru

vyšlo 24.6.2017

Nové technologie vám můžou velmi dobře posloužit i při zařizování interiéru. Pokud nechcete nic ponechat náhodě a máte rádi vše naplánováno do posledního detailu, bude se vám hodit i on-line aplikace na plánování vypínačů a zásuvek. Pomůže vám dokonale sladit jejich design s ostatním vybavením a myslí i na bezpečnost dětí.

 
Luxusní kolekce RETRO vypínačů a zásuvek na OBZORU

Luxusní kolekce RETRO vypínačů a zásuvek na OBZORU

vyšlo 8.6.2017

Retro je zkrátka IN. Vidíme to všude kolem nás - v módě, v jídle, ale také v interiérovém designu, nábytku, spotřebičích. Pokud vám také retro styl učaroval, budete nadšení z nové kolekce luxusních vypínačů českého výrobce OBZOR. Řada RETRO vypínačů a zásuvek z OBZORU představuje nadčasový design inspirovaný prvky moderního minimalismu a původního baťovského designu.

 
Volba osvětlení není banalita, ovlivňuje naši náladu

Volba osvětlení není banalita, ovlivňuje naši náladu

vyšlo 30.1.2017

Konečně jsme se dočkali, závěje a sníh všude kolem nás. Po pořádné koulovačce a stavění sněhuláků je potřeba se zahřát. Jakmile však přijdete domů, teplo vám sice je, to ano, ale co ta chmurná nálada a deprese, která se k vám pomalu blíží?! Číhá v každém temném koutě vašeho domu. Jak se jí natrvalo zbavit? Jednoduše. Rozjasněte svůj byt!

 
Zařiďte dítěti pokoj, do kterého se zamiluje

Zařiďte dítěti pokoj, do kterého se zamiluje

vyšlo 24.10.2016

Zařizujete pokoj pro svou malou ratolest? Určitě chcete, aby se tam vaše dítě cítilo dobře. Dětský pokoj slouží jako malé království a zázemí. Základem je vybavit ho tak, aby splňoval funkci vzhledem k věku dítěte. Zároveň by se v něm vašemu potomkovi mělo líbit. Jak na to?

 
Novinky ve světě LED osvětlení – lustry, led pásky i vonící žárovky

Novinky ve světě LED osvětlení – lustry, led pásky i vonící žárovky

vyšlo 20.10.2016

Současné trendy v osvětlení nabízejí takové možnosti, o kterých se vám možná ani nesnilo. LED osvětlení postupně nahrazuje klasické žárovky a nachází si své uplatnění jak v domácnostech, tak na veřejných místech. V domácnostech je využití opravdu široké, můžete se setkat s klasickým osvětlením, ale také s hracími žárovkami, či dekorativními světelnými kabely. Podívejte se na novinky ze světa LED osvětlení.

 
Jak vypadají moderní zásuvky a vypínače? Design, kreativita i smart funkce

Jak vypadají moderní zásuvky a vypínače? Design, kreativita i smart funkce

vyšlo 18.10.2016

Vybavujete si domácnost, rekonstruujete byt nebo chcete pouze zmodernizovat vzhled zařízení v místnostech vašeho rodinného domu? Určitě si chcete dát záležet na každé maličkosti, a proto nezapomeňte ani na výměnu vypínačů a zásuvek. Tyto malé a poněkud nenápadné doplňky už nemusí zastávat pouze jedinou roli pro zapnutí nebo vypnutí osvětlení, dnešní doba přináší řadu nejrůznějších stylových designů i bohatých možností funkčnosti.

 
Úsporná designová svítidla Osmont pro interiéry

Úsporná designová svítidla Osmont pro interiéry

vyšlo 4.9.2016

Společnost Osmont byla založena v roce 1991 panem Milanem Šenkýřem. Od svého založení do současnosti se věnuje výrobě osvětlovacích těles, především výrobě svítidel se skleněnými stínidly z třívrstvého opálového skla.

 
LED svítidla Philips - to je design, inovace, kvalita a úspora

LED svítidla Philips - to je design, inovace, kvalita a úspora

vyšlo 4.8.2016

LED žárovky a LED svítidla se těší stále větší oblibě zejména díky dlouhé životnosti, úspornosti a také stále větší cenové dostupnosti kvalitních svítidel. Výrobci proto neustále přicházejí s inovacemi, novými funkcemi, moderním designem a také stále větší úsporou.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Český výrobce svítidel Osmont

Výrobce osvětlení s 25 letou tradicí. Výrobní program tvoří svítidla přisazená, závěsná, stolní, žárovková, zářivková, LED.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.