Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Svítidla, osvětlení

Vyhledávání článků
LED žárovky svítí úsporně, jasně a dlouho

LED žárovky svítí úsporně, jasně a dlouho

vyšlo 9.12.2011

LED žárovky jsou v dnešní době nejmodernějším a nejúspornějším světelným zdrojem na trhu. LED diody, které jsou v tomto případě zdrojem světla, se staly doslova fenoménem. Vynikají totiž dlouhou životností (až 50 tisíc hodin) a zároveň minimální spotřebou elektrické energie. Pokud tedy chcete svítit dlouho a přitom levně, budou pro vás skvělým řešením.

 
Změna dodavatele elektřiny a plynu – jak  na to?

Změna dodavatele elektřiny a plynu – jak na to?

vyšlo 9.11.2011

Určitě také nechcete platit za elektřinu a plyn více, než je nutné. Mnoho lidí kvůli stále se zvyšujícím cenám energií přešlo ke společnosti, která jim nabídla nejnižší ceny a lepší služby. Jako zákazník máte právo volby, tak proč jej nevyužít? Dodavatele elektřiny i plynu může změnit každý a není to tak složité, jak by se mohlo zdát.

 
Osvětlení kuchyně a jídelny

Osvětlení kuchyně a jídelny

vyšlo 25.10.2011

Zvolit správné osvětlení kuchyně je velmi důležité z hlediska pracovního, ale také uživatelského komfortu. Kuchyň či kuchyňský kout je totiž pracovištěm, kde se vaří, ale zároveň i prostorem, kde se setkáváme s blízkými lidmi. Měla by být proto nejen praktická, ale také útulná. A jistou dávku útulnosti můžeme navodit právě pomocí nejrůznějších světel.

 
Inteligentní dům ovládaný pomocí iPad nebo iPhone

Inteligentní dům ovládaný pomocí iPad nebo iPhone

vyšlo 16.9.2011

Kdo z vás by si nepřál, abyste měli doma vždy uklizeno, když ráno vstanete, abyste měli připraveno čerstvé pečivo a svoji oblíbenou kávu, když začne pršet, tak abyste měli jistotu, že jsou zavřena všechna okna, když je nedostatek vláhy, abyste měli zalitu zahradu, když začne silný vítr, aby byly zataženy venkovní markýzy a vytaženy všechny žaluzie nebo aby byl váš dům v bezpečí, když nejste doma.

 
Retro vypínače nejen do retro domácnosti

Retro vypínače nejen do retro domácnosti

vyšlo 15.9.2011

Každý, kdo podlehl kouzlu retro designu a rád se doma obklopuje věcmi, které jej při pohledu navracejí do dětství, by se měl zaměřit nejen na viditelné kusy nábytku, ale také na detaily. Takové domácnosti, chatě či chalupě by neměly chybět například retro vypínače, jejichž vzhled je naprosto věrohodný, ale funkčnost tentokrát již stoprocentní.

 
Venkovní svítidla EGLO jsou úsporná a efektivní

Venkovní svítidla EGLO jsou úsporná a efektivní

vyšlo 4.8.2011

Zatímco katalog venkovního osvětlení zákazníci společnosti EGLO znají z předchozích sezón, katalog solárních svítidel je letošní novinkou. Reaguje na poptávku po energeticky úsporných svítidlech a představuje široký sortiment solárních svítidel, která kromě slunečních paprsků nepotřebují žádnou energii.

 
Inteligetní domácnost pro větší komfort, úspory i bezpečí

Inteligetní domácnost pro větší komfort, úspory i bezpečí

vyšlo 2.8.2011

Co je to vlastně inteligentní domácnost? Jedná se v podstatě o jistou automatizaci domácnosti ve smyslu úspory času či sekvence kroků, které se mohou dělat samy bez vaší osobní přítomnosti. V obecné rovině by to měla být schopnost z libovolného místa, přímo nebo dle doporučení a souvztažností, ovládat jakékoli elektrické spotřebiče, měnit jejich nastavení, editovat, rozvíjet, doplňovat atd.

 
Svítidla a stínidla inspirovaná přírodou

Svítidla a stínidla inspirovaná přírodou

vyšlo 20.7.2011

Osvětlení našich domovů je něco tak naprosto samozřejmého, že mu jen málokdy věnujeme zvýšenou pozornost. Ale to je opravdová škoda. Vždyť lustry, lampy a lampičky dodávají našemu domovu jedinečnou atmosféru, vtiskávají mu neopakovatelné kouzlo a dokreslují celkové ladění bytu. Rozhodně by si naší pozornost zasloužilo.

 
LED diodové variace

LED diodové variace

vyšlo 14.3.2011

Spotřeba elektrické energie na osvětlení v domácnostech představuje značnou položku v rodinném rozpočtu. Mění se také naše nároky na komfort bydlení. LED diody jsou sice staré už více než 40 let, přesto se však v současné době stávají více než zajímavou variantou, jak si dopřát luxus a přitom se chovat ekonomicky.

 
Baterie, akumulátory a monočlánky v domácnosti

Baterie, akumulátory a monočlánky v domácnosti

vyšlo 15.2.2011

Baterie jsou ve většině domácností neustále nedostatkovým zbožím. Celé hromady jich spolknou dětské hračky, ovládače k televizím nebo bezdrátové klávesnice a myši k počítačům. Ale jaké jsou pro vás nejvhodnější? Jaký je mezi jednotlivými typy rozdíl? Jak je správně zlikvidovat?

 
Posviťte si na děti

Posviťte si na děti

vyšlo 12.2.2011

Zvlášť pro svítidla do dětských pokojů platí, že by měla být atraktivní, i když nesvítí. Výrobci tak přicházejí na trh s funkčními nápaditými lampami jak pro mrňata, tak pro školáky.

 
Hromosvod je spolehlivý ochránce před blesky

Hromosvod je spolehlivý ochránce před blesky

vyšlo 3.2.2011

K čemu jsou potřebné hromosvody, nebo chcete-li bleskosvody, ví snad každé malé dítě. Chrání naše domy před následky nebezpečného úderu blesku, zabraňují případným požárům, zničení střech a především chrání lidi, kteří se v domech vyskytují. Málokdo už ovšem ví, že k tomu, aby hromosvod správně fungoval, je nutné provádět jeho pravidelnou revizi.

 
Jak nakupovat úsporné žárovky a zářivky

Jak nakupovat úsporné žárovky a zářivky

vyšlo 2.2.2011

Klasickým žárovkám Thomase Alvy Edisona už definitivně odzvonilo a na plné čáře je nahrazují úsporné, neboli kompaktní zářivky. Vzhledem k jejich vyšší pořizovací ceně, bylo ze začátku těžké přesvědčit spotřebitele, aby je přijali do svých domácností. Postupem času se však ukázalo, že mají hned několik předností – především tedy šetří peníze i energii.

 
Revize a kontroly elektroinstalací a elektrozařízení

Revize a kontroly elektroinstalací a elektrozařízení

vyšlo 4.11.2010

Provádět pravidelné revize elektroinstalací v domech a na stavbách, revize elektrorozvodů a dalších elektrických zařízení ukládá zákonná povinnost. Revize elektroinstalací a elektrospotřebičů jsou prováděny certifikovanými revizními techniky s potřebnou kvalifikací a osvědčeními pro dané zařízení a prostředí.

 
Elektrické lišty a systém flexibilních zásuvek

Elektrické lišty a systém flexibilních zásuvek

vyšlo 7.9.2010

Už se vám stalo či vás nazlobilo, že všechny zásuvky v dosahu, a to nejen v kuchyni, byly už totálně obsazené nebo zrovna ten nejpotřebnější spotřebič k patřičné zásuvce prostě nedosáhl? Užitečné řešení se nabízí v podobě mobilních zásuvek. Jde o systém elektrických lišt a zásuvek s rozdílnou délkou, které je možné podle potřeby rozmístit nebo přidávat.

 
I vypínače a zásuvky mohou být in

I vypínače a zásuvky mohou být in

vyšlo 8.2.2010

Poněkud opomíjenou a často přehlíženou součástí našich domovů jsou dozajista vypínače a zásuvky. Možná trošku neprávem, vždyť díky modernímu pojetí se mohou stát nejen nutnou částí interiéru, ale také vychytanou dekorací. Výrobci se dnes již doslova předhánějí v trendy úpravách a nápadech, aby je co nejlépe začlenili do našich domovů.

 
Vaření na plynu nebo na skle?

Vaření na plynu nebo na skle?

vyšlo 29.12.2009

Moderní varné desky nabízí opravdu velký komfort pro své uživatele. Výrobci neustále zdokonalují a inovují nejen design, ale i funkčnost a tak se k zákazníkovi dostávají velmi kvalitní desky, které mají vysokou účinnost ohřevu, jsou odolné proti oděru a jejich údržba je velmi snadná. Stačí si jen vybrat, zda bude sklokeramická nebo plynová.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

TRUHLÍKY A KVĚTINÁČE

Truhlík či květináč je skvělou volbou pro nadšené zahrádkáře. Mohou si s ním vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy. Vyvýšený zahradní truhlík je ideální pro pěstování různých oblíbených květin a rostlin.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Český výrobce svítidel Osmont

Výrobce osvětlení s 25 letou tradicí. Výrobní program tvoří svítidla přisazená, závěsná, stolní, žárovková, zářivková, LED.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.