IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Svítidla, osvětlení

Vyhledávání článků
Tipy na vánoční dárky pro milovníky designu

Tipy na vánoční dárky pro milovníky designu

vyšlo 12.12.2013

Sehnat vánoční dárky dá někdy pořádně zabrat. Zvláště, pokud hledáme dárek pro někoho, kdo si libuje v neokoukaných, stylových a originálních věcech a parfémem či knihou jej nepotěšíme. Pokud řešíte stejný problém, máme pro vás pár tipů na speciální vánoční dárky, které nadchnou každého milovníka designu.

 
Stmívání a ovládání LED osvětlení

Stmívání a ovládání LED osvětlení

vyšlo 2.9.2013

Tradiční žárovky se nejen u nás, ale v celé Evropě přestaly vyrábět už v roce 2011. Od té doby se na výsluní derou úsporná svítidla a LED osvětlení. Přestože má LED osvětlení spoustu výhod, přináší i některé nevýhody, jako je například problematické stmívání, kterým je možné snížit intenzitu osvětlení a navodit v místnosti jinou atmosféru.

 
Úsporná svítidla značky Opple v nabídce firmy Fulgur

Úsporná svítidla značky Opple v nabídce firmy Fulgur

vyšlo 23.7.2013

Svítidla jsou nedílnou součástí každého interiéru a pomáhají dotvořit jeho celkový charakter. Kromě vzhledu samotného svítidla je důležité, aby uvnitř použité světelné zdroje, měly i sjednocené barevné podání. Barva chromatičnosti, jak se tato veličina odborně nazývá, totiž nejvíce ovlivňuje celkovou pohodu a designovou čistotu celého osvětlení.

 
Osvětlení terasy prodlouží příjemné letní večery

Osvětlení terasy prodlouží příjemné letní večery

vyšlo 22.6.2013

Letní večery strávené na terase nebo zahradě při světle měsíce jsou sice romantické, ovšem pokud se chcete sejít s přáteli a posedět u skleničky dobrého vína nebo při grilování nějaké té dobroty, pak si s měsíčním svitem nevystačíte. Budete si muset pořídit na terase osvětlení. Jaké jsou možnosti a jaké osvětlení bude nejvíce slušet vaší terase?

 
LED pásky - moderní osvětlení domácnosti

LED pásky - moderní osvětlení domácnosti

vyšlo 13.6.2013

Společnost T-LED s.r.o. je přímým dovozcem LED osvětlení, především LED pásků. Spojení LED pásků s osvětlením domácností začíná být velmi moderní a dostupné řešení osvětlení pro domácnosti, ale i bary, hotely, restaurace a jiná zařízení.

 
Křišťálové lustry a svítidla patří i do moderního interiéru

Křišťálové lustry a svítidla patří i do moderního interiéru

vyšlo 15.3.2013

Výroba křišťálových lustrů a svítidel má u nás dlouholetou tradici. Český křišťál je dnes známý po celém světě, stal se synonymem pro krásu, preciznost a dokonalost řemeslného zpracování. Lustry z křišťálu mohou být výrazným dekoračním i reprezentativním prvkem místnosti. Vytváří nádhernou hru světel a jsou znakem vytříbeného vkusu svého majitele.

 
Orientační noční lampičky pro děti

Orientační noční lampičky pro děti

vyšlo 14.2.2013

Možná jste se také jako malí báli tmy. Zvláště děti předškolního věku mají bujnou fantazii a usínat ve tmě prostě nechtějí. Pokud chcete svému dítku dopřát nerušený spánek a sladké sny, pořiďte mu do pokoje noční orientační světlo ve tvaru berušky, medvídka či kostky lega, jejíž světlo na něj bude působit uklidňujícím dojmem a navodí příjemnou atmosféru.

 
Stojací lampy vhodně doplňují centrální osvětelní

Stojací lampy vhodně doplňují centrální osvětelní

vyšlo 19.11.2012

Nezbytným doplňkem každého obývacího pokoje je stojací lampa, která dokáže skvěle doplnit centrální osvětlení. Vytvoří z obývacího pokoje útulný a dobře prosvětlený prostor nabízející komfort a pohodlí. Světlo stojací lampy umí navodit příjemnou domácí atmosféru a doladit každý prostor s ohledem na funkčnost i estetiku.

 
Za podzimní depresi může nedostatek světla. Rozsviťte váš domov!

Za podzimní depresi může nedostatek světla. Rozsviťte váš domov!

vyšlo 8.11.2012

Úbytek denního světla během zimních měsíců má negativní dopad na lidskou psychiku. Dny se zkracují a to má vliv na naši náladu. Pokud tedy řešíte, jak dostat více světla do vašeho interiéru a nemáte zrovna v plánu nějaké stavební úpravy, pak si musíte pomoci umělým osvětlením. Moderní svítidla, lampy a lustry rozzáří každý interiér.

 
Pusťte krásy podzimu do svých domovů

Pusťte krásy podzimu do svých domovů

vyšlo 17.10.2012

Dary podzimní přírody jsou bohatou inspirací pro nádherné dekorace interiéru. Barevnými listy, větvičkami a různými plody lze jednoduše ozdobit i zcela „obyčejné“ bytové doplňky, jakými jsou např. drátěné košíky, držáky na lahve či drátěné věnce (prodává Almara Shop), které běžně používáme k jiným účelům.

 
Posviťe si na zahradu třeba červivou kostkou

Posviťe si na zahradu třeba červivou kostkou

vyšlo 10.8.2012

Každý majitel zahrady touží po funkčním a zároveň stylovém zahradním osvětlení. Naštěstí je dnes z čeho vybírat, a tak si na zahradu můžeme nainstalovat úsporná designová svítidla s LED technologií, nebo svítící koule, kostky a zvířátka.

 
Elektrocentrála jako záložní zdroj na chalupu

Elektrocentrála jako záložní zdroj na chalupu

vyšlo 4.8.2012

Stojí vaše chata nebo chalupa mimo civilizaci, uprostřed luk a lesů? Mnozí vám tuto romantiku jistě závidí, ale vy víte, že to má i svá úskalí. Tím hlavním problémem je, že není možné ji napojit na elektrické vedení. Záchranou v tomto případě může být kvalitní elektrocentrála, která zastoupí funkci dlouhodobého zdroje elektrické energie.

 
Moderní zdroje světla – šetřit a svítit zároveň

Moderní zdroje světla – šetřit a svítit zároveň

vyšlo 15.6.2012

Výběr vhodného světelného zdroje pro mnohé není jednoduchou a už vůbec ne zábavnou činností. Mnohdy je třeba si o moderních zdrojích světla nejdříve něco nastudovat, než se vydáme si je koupit. Dnes už v obchodě totiž nenajdeme klasické žárovky, na které jsme byli po léta zvyklí, ale z regálů na nás kouká celá řada nejrůznějších žárovek v novém kabátě.

 
Elektronické zabezpečovací systémy

Elektronické zabezpečovací systémy

vyšlo 15.5.2012

Řada lidí si na hlídání pozemku a majetku pořizuje psa, což je jistě dobrá volba. Žádný pes ale nedokáže uhlídat vše a být na několika místech najednou. Pro dokonalou bezpečnost interiéru i exteriér domu je dobré si pořídit elektronický zabezpečovací systém. Ten totiž nikdy neusíná, je stále ve střehu a plní tak funkci moderního hlídacího psa.

 
Posviťme si stylově i na zahradu - venkovní i solární svítidla Eglo

Posviťme si stylově i na zahradu - venkovní i solární svítidla Eglo

vyšlo 10.5.2012

EGLO, přední světový výrobce a dodavatel svítidel, představil novinky v programu venkovního a solárního osvětlení pro sezónu 2012.

 
Osvětlení v pracovně aneb světlo jako pomocník

Osvětlení v pracovně aneb světlo jako pomocník

vyšlo 17.2.2012

Pracovna, kancelář, pracovní kout nebo jen psací stůl s notebookem umístěný na klidném místě v bytě nebo domě je dnes u každého z nás samozřejmostí. A aby se vám dobře pracovalo nebo jen relaxovalo, měli byste dbát nejen na správně umístěný stůl, dobře nastavenou výšku židle či sklon monitoru, ale především na kvalitní a dobré osvětlení pracovní plochy.

 
Dokonalé náladové osvětlení s LED pásky

Dokonalé náladové osvětlení s LED pásky

vyšlo 21.12.2011

Pokud hledáte moderní, praktické, estetické a hlavně ekonomicky výhodné zdroje světla, pořiďte si LED pásky. Jsou velmi oblíbené nejen pro svou úspornost, ale také pro velmi snadnou instalaci. Variabilita jejich využití je opravdu široká, své uplatnění naleznou v mnoha odvětvích, proto patří k nejoblíbenějším a velmi vyhledávaným světelným zdrojům.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Český výrobce svítidel Osmont

Výrobce osvětlení s 25 letou tradicí. Výrobní program tvoří svítidla přisazená, závěsná, stolní, žárovková, zářivková, LED.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.