Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Svítidla, osvětlení

Vyhledávání článků
Kouzlo vánočního osvětlení

Kouzlo vánočního osvětlení

vyšlo 7.12.2009

Vánoční období je jedním z nejkrásnějších v roce. K jeho pohodovému prožití už téměř neodmyslitelně patří okenní osvětlovací dekorace, světelné řetězy a řada drobností osvětlujících slavnostní štědrovečerní tabuli, které rozzáří oči nejen těch nejmenších. Chcete si užít vánoční atmosféru naplno a udělat radost dětem?

 
Nový světelný rozměr - LED technology

Nový světelný rozměr - LED technology

vyšlo 6.10.2009

S nástupem 3. tisíciletí se projevily změny globálního myšlení lidstva, snažíme se chovat ekologicky a ekonomicky. Tomuto trendu odpovídají i nové ekologické materiály a technologie.

 
V kurzu jsou svítidla z netradičních materiálů

V kurzu jsou svítidla z netradičních materiálů

vyšlo 25.8.2009

Moderní svítidla z netradičních materiálů si ráda pohrávají s prostorem vašeho interiéru. Vytvářejí atmosféru, od které se odvíjí vaše nálada. Současní designéři navrhují opravdu originální materiály a tvary. Trendům vládne snaha využít recyklovatelné materiály a vytvořit svítidla, která se dají lehce složit a rozložit.

 
S náladovým osvětlením zapomenete na starosti

S náladovým osvětlením zapomenete na starosti

vyšlo 6.8.2009

Vědecky bylo jednoznačně dokázáno, že světelné spektrum může zásadním způsobem působit na pocity a náladu. Tvůrcem takové atmosféry může být i osvětlení. Náladové osvětlení zpříjemní pobyt v místnosti a dobře se při něm relaxuje. Nikdy při něm ale nezkoušejte číst.

 
Venkovní osvětlení dodá zahradě kouzlo

Venkovní osvětlení dodá zahradě kouzlo

vyšlo 26.7.2009

Krásný strom při večerním osvětlení vypadá úplně jinak než ve dne. Vynikne kresba listů, kmen a větve vrhají tajemné stíny a trávník ve tmě najednou dostává úplně jiný rozměr. Večerní siesta na osvětlené zahradě má své neopakovatelné kouzlo…

 
Klasická Edisonova žárovka končí

Klasická Edisonova žárovka končí

vyšlo 20.2.2009

V evropských domácnostech se od roku 2012 má svítit už jen úspornými svítidly. O tom, že klasické žárovky v Evropě skončí, rozhodla Evropská unie. Například v České republice by podle Střediska pro efektivní využívání energie (SEVEn) úsporné zdroje světla mohly snížit spotřebu elektřiny až o 5,7 procenta.

 
Feng-šuej a světlo

Feng-šuej a světlo

vyšlo 23.1.2009

Světlo je přirozeným prostředím pro život člověka. Jeho nedostatek působí negativně na celý organismus, mohou vznikat psychické poruchy až deprese. Cítit se doma dobře je základem spokojeného života. Ovlivnit prostředí však můžeme pomocí čínského umění feng-šuej.

 
Magie světel v 3D efektu

Magie světel v 3D efektu

vyšlo 6.11.2008

Umíte si představit život bez světla a barev? Vše, co nás obklopuje, má určitou barvu a ta způsobuje změny našeho naladění, ať už o tom víme či nikoliv. A proč neobrátit pořadí? Vlastní pocity i atmosféru interiéru můžete ovlivnit pomocí hry světel a barev, kterou přináší novinka v interiérových konstrukcích - skleněná svítící tvárnice X-LIGHT 3D.

 
Čtení při světle lampy

Čtení při světle lampy

vyšlo 16.7.2008

Kvalitní lampičky na čtení jsou nepostradatelné zejména pro děti, aby si nezkazily zrak už ve velmi útlém věku. A jak tu správnou lampičku vybrat, když jich je na trhu jako máku?

 
Úsporné zářivky se vyplatí a samy zaplatí

Úsporné zářivky se vyplatí a samy zaplatí

vyšlo 28.6.2008

Zdá se, že klasickým žárovkám pomalu definitivně odzvonilo. V Austrálii a na Novém Zélandu se od října 2009 nebudou smět prodávat a podobná opatření se v budoucnosti dají očekávat i na starém kontinentě.

 
UNICA, vypínač, který mění tvář

UNICA, vypínač, který mění tvář

vyšlo 2.4.2008

Češi jsou národem kutilů. Hobby markety jsou plné koupěchtivých zákazníků, kteří mají jediný cíl – udělat svůj dům či byt co možná nejpěknější. Velice často ale zapomínají, že moderní interiéry jsou designově vyprecizované do nejmenších detailů. Jedním z detailů, které dovedou významně ovlivnit celkový dojem, jsou zásuvky a vypínače.

 
Osvětlení v ložnici

Osvětlení v ložnici

vyšlo 21.3.2008

Mnozí z nás při zařizování bytu obrací svou pozornost zejména k volbě vhodného nábytku. Na světlo jako bychom trochu pozapomínali, přitom právě pomocí jeho efektů můžeme dodat našemu bytu doslova kouzelnou atmosféru. Správné osvětlení nám navíc umožní vykonávat veškeré běžné činnosti bez jakéhokoliv omezení.

 
Světlo jako lék

Světlo jako lék

vyšlo 18.1.2008

Když přijde podzim a následně zima, mnozí lidé začnou pociťovat letargii a únavu. Na někoho dokonce přichází deprese. Za „zimní smutek“ může nedostatek světla a sluneční energie. Jak si doma můžeme pomoci?

 
Světélkující Vánoce

Světélkující Vánoce

vyšlo 19.12.2007

S vánočním osvětlením se v posledních letech u nás zřejmě roztrhl pytel. Každý rok je vidět více a více, a to nejen městské a obecní, ale i domácí. Někdy to skoro vypadá, jakoby se sousedé předháněli, kdo bude mít kolem domu více svítících řetězů.

 
Zařizujeme kuchyni od A do Z

Zařizujeme kuchyni od A do Z

vyšlo 2.10.2007

Zařizování kuchyně představuje běh na dlouhou trať. Vymyslet vše tak, aby byla nejen praktická, ale zároveň estetická a kvalitní, není tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Podívejme se alespoň ve zkratce, co nás v takovém případě čeká a na co bychom neměli zapomenout.

 
Budiž světlo… v koupelně

Budiž světlo… v koupelně

vyšlo 24.4.2007

Na osvětlení koupelny není zdánlivě nic složitého, i když ve skutečnosti by mělo splňovat několik různých požadavků. Není nad denní světlo, bohužel však ve většině koupelen se ho nedostává. Jednak proto, že často nejsou umístěny u vnější zdi, ale i proto, že u nás zkrátka není zvykem dělat koupelny s velkými okny.

 
Svítidla v interiéru - chce to kombinovat

Svítidla v interiéru - chce to kombinovat

vyšlo 16.4.2007

Abychom vytvořili příjemnou pohodu, je třeba v každé místnosti vhodně kombinovat osvětlení centrální, funkční, sloužící na čtení, práci v kuchyni, v koupelně u zrcadla apod., a osvětlení náladové, které dotváří v místnosti příjemnou atmosféru.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

KLECE A VOLIÉRY

Praktická a prostorná klec pro kuřata je výbornou volbou, pokud hledáte venkovní ohrádku pro drobná zvířata, ve které budou v naprostém pohodlí. Je také vhodná pro větší ptactvo jako voliéra.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Český výrobce svítidel Osmont

Výrobce osvětlení s 25 letou tradicí. Výrobní program tvoří svítidla přisazená, závěsná, stolní, žárovková, zářivková, LED.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.